Sex skal altid være sjov…

Hotmama
Hotmama

Sex. Det skal altid være sjov, synes jeg. Og som nogen måske har lagt mærke til, har jeg ikke skrevet regelmæssigt om mit sexliv i en længere periode… (Selvom jeg egentlig havde planer om at gøre det hver uge ;-))

Jeg er glad for at have min blog, jeg kan godt lide jeres kommentarer, og jeg tænder rigtig meget på tanken, at der er nogen derude, som læser min blog og onanerer til det jeg har skrevet og oplevet 🙂

Onani
Onani

Men der er også tider, hvor sex træder lidt i baggrunden for andre ting, desværre 🙁 Som tidligere nævnt, har jeg jo også et andet liv “at passe”, og nogen gange er det altså det liv, som får første prioritet i en periode….

Det betyder ikke, at jeg har tænkt mig at holde op med at skrive på bloggen og fortælle om mine seksuelle oplevelser, eventyr og erfaringer. Det betyder bare, at jeg i en periode nok vil være mindre aktiv på bloggen, men jeg håber på, at der stadigvæk vil være nogen, som vil læse mine blogindlæg, når de kommer (Jeg har også en Instagram-profil “hotmamanoveller.dk”, hvor jeg vil informere om nye indlæg ;-))

Hotmama
Hotmama

I mellemtiden må alle, der besøger denne blog desværre “nøjes” med de “gamle” historier – men jeg kan altså sagtens onanere til de samme ting flere gange 😉

Mig – bagfra

Frække, kærlige hilsner,

Hotmama

2 thoughts on “Sex skal altid være sjov…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.