Images

O’s aften – Kvinde i buret

Lænket

O’s aften handler meget om rollespil og mindgames. Det er både pirrende og udfordrende, og hvis der er én ting, min mand elsker, er det at udfordre mig.

Det var tredje gang vi deltog i spillet “O’s aften”, og selvom vi efterhånden kender spillets ydre rammer, er det aldrig det samme. Min mand og jeg ankom til “slottet”, hvor spillets mester hilste på os i forhallen. Lyset var dæmpet, der var lysestager med stearinlys tændt overalt, og stille melankolsk musik spillede ud af usynlige højtaler. Min mand var iført smoking, jeg havde min “O-outfit” på: lang sort nederdel,  som hurtig kan åbnes til begge sider, og hvis man slynger enderne om håndleddene, kan man se min nøgne, barberede fisse og min bare røv – trusser er ikke tilladt til O’s aften (mændene skal have hurtig og nem adgang til alle huller). Dertil bar jeg en grøn korsage, som var snøret stramt og sluttede under brysterne, som blev løftet lidt op og var bare. Da vi hilste på spillets mester, som havde en mere barok, lang velourfrakke på, fik jeg en blå og en gul elastik om håndleddet. (Blå betyder, at jeg også kan bruges til S/M, gult betyder, at jeg er til “almindelig” sex). Da jeg blev ført ovenpå til de andre piger, kunne jeg se, at min mand og spillets mester talte lidt længere sammen, og jeg fik en mærkelig følelse i maven…

Ovenpå sad allerede en del piger iført deres O-kostumer og småsnakkede nervøs. Stemningen var som altid lidt anspændt, alle var lidt nervøse, der blev drukket en del champagne og røget en del ud af toiletvinduerne. Jeg faldt i snak med en rigtig køn pige, som kom fra samme by som mig. Hun havde langt, lyst hår, en slank krop, fyldige røde læber og en rød kjole på. Vi aftalte, at vi ville gå sammen ned til præsentationsrunden, hvor pigerne skal fremføres for herrerne, så de kan se, hvem de havde lyst til at lege med. Vi stillede os sammen i pigekøen og holdt lidt i hånden. Arrangørens kønne, rødhårede assistent prøvede at holde styr på de ca. 40 nervøse piger med bare bryster, som nu stod i kø for at blive fremført for mændene. Fra nu af måtte vi ikke tale mere.

Den lyshårede pige, mig og en pige jeg ikke husker gik sammen ned foran de store fløjdøre og ventede på at de piger, som var hos mændene ville komme ud igen og det var vores tur. Den lyshårede pige holdt stadigvæk min hånd, men nu slap hun den og hviskede: “Kan du ikke gør mine brystvorter lidt stive? De er meget pænere, når de er stive.” Jeg begyndte at lege med hendes bryster, og hendes vorter blev stive med det samme. Hun begyndte også at lege med mine bryster og begyndte at slikke på dem. Vi havde nu begge to ret stive brystvorter og var ved at glemme hvor vi var henne, da døren gik op, tre piger trådte ud af rummet og vi blev vinket ind.

Vi trådte ind i rummet, hovederne sænket, skørterne løftet, og jeg ville som den, der havde gjort det før, gå gennem hele rummet for at “præsentere” mig for mændene. Men spillets master smilede, lagde en hånd på min skuldre og sagde: “Du venter lige. De andre to kan gå på den anden side af rummet.” Og inden jeg helt havde forstået, hvad der skete, bar jeg et åg, mine hænder lænket, mit hovedet sænket. Det var så ufattelig ydmygende, jeg skummede indeni, og jeg kunne se ud af øjenkrogene, at både min mand og spillets mester morede sig kongeligt… Jeg skridtede alene gennem rummet, mens jeg skulle passe på ikke at støde ind i noget med åget på nakken. Da jeg skummende var gået min runde, skulle jeg stille mig op mit i rummet, sammen med de andre to piger, så mændene kunne kigge lidt længere på vores bryster, fisser og røve. Så kom vores “herrer” og fastgjorde vores “menukort” på os. (Der står, hvad man må gøre med kvinderne, der jo ikke må tale – der kan f.eks. stå, at man godt må dyrke oralsex, analsex, bisex etc.). Så sagde spillets mester, at de to piger kunne gå. Til mig sagde han “Du får lov at blive lidt!”. Så jeg stod lige en halv time længere med nøgen fisse, nøgen røv, bare bryster og et fucking åg på skuldrene… Nøj, hvor var jeg pisset, og både min mænd og spillets mester nød det!

Til sidst blev jeg befriet for åget, ført til de andre kvinder igen, og selve spillet om O’s aften begyndte. Vi havde en del frække oplevelser, også med den lyshårede kvinde og hendes kæreste. (Dem kan jeg fortælle om en anden gang, hvis nogen ønsker det :-)).

Sidst på aftenen kom min mand og jeg ind i pejsestuen. Min mand og spillets mester nikkede til hinanden, og jeg kunne se, at der ventede mig flere overraskelser. Midt i rummet stod der et smalt bur, som en kvinde lige knapt kan stå i. Midt i buret er der en stor justerbar, dildo. Lige pludselig tog min mand tøjet af mig, undtagen de højhælede sko og førte mig til spillets mester, som åbnede døren til buret og bad mig at “træde ind”.  Jeg skulle stille mig i buret, mine hænder blev lænket over mig hovedet, og spillets mester sætte en kondom på dildoen og førte den ind i min skede. Ved at dreje på den justerede han dildoen således, at den var dyb op i mig. Jeg kunne overhovedet ikke bevæge mig, mine hænder var lænket og dildoen fikserede min underkrop. Jeg så mig omkring. På sofaerne i pejsestuen sad omkring ti mænd i jakkesæt og kiggede interesseret på mig. To af dem havde deres “Os” med.

Spillets mester begyndte at stryge blidt over min krop med en læderpisk. Han piskede mig ikke, men alene berøringen fik mig til at skælve. Så gik han pludselig rundt om buret og tog fat i mit “menukort”. På kortet stod der meget lidt om slag og pisk og S/M, nok bare noget med blid smæk. Så tog han kortet og smed det i pejsen. Smilende sagde han: “Nu har du mistet dit kort, så jeg ved slet ikke, hvad jeg må eller ikke må med dig… Måske du vil have et af de andre O’s kort?” Jeg kendte begge kvinder flygtig  den ene var til hardcore-S/M, jeg havde set hende lænket til en seng med spredte ben, hvor nogen have skrevet “til fri afbenyttelse – må gerne piskes” på hende med tusch… Så hendes kort skulle jeg i hvert fald ikke have! Den anden kvinde havde jeg set at få smæk, men jeg tænkte, hun ville nok være mindre hardcore, så jeg sagde hendes navn. Spillets mester smilede og sagde: “Jamen, hun er også til pisk!”, og han begyndte igen at kæle for min krop med pisken. Jeg reagerede på berøringen, min krop bevægede sig, og jeg kunne mærke dildoen dyb inde i mig – jeg var faktisk ved at være rigtig ophidset af hele spillet…Han strøg over min krop med pisken. Over min ryg min lænd, min røv, min fisse, mine bryster. Engang imellem fik jeg små dask med pisken, men de føltes bare endnu mere ophidsende. Mens han kælede for min krop med pisken, nev han mig lidt i brystvorterne. Jeg havde ubevidst som reaktion begyndt at kneppe mig selv med dildoen…Spillets mester hviskede mig i øret: “Måske vi ogå bare skulle bede alle disse mænd at tage dig én efter én…? Og når du jo allerede har en dildo i fissen, må det jo næsten blive i røven…”. Jeg var nu virkelig våd og ophidset, men også meget nervøs. Jeg er rigtig glad for analsex, men ikke ligefrem med ti fremmede, mens jeg er lænket og i et bur… “Måske du også skulle have lov at sutte den af på alle mænd her? Og starte med mig…?” mumlede spillets mester, mens han blidt legede med mine stive brystvorter. “Men så må vi selvfølgelig først tage dig ud af buret…”.

Så løsnede han lænkerne, fjernede forsigtig dildoen og hjalp mig ud af buret. Så sagde han: “Men først går du lige i baren og henter en drink til mig!”. Jeg stavrede afsted på mine høje hæle, lidt usikker på benene efter denne ophidsende og grænseoverskridende oplevelse i buret.

Da jeg kom tilbage, grinede min mand og spillets mester. Det hele havde været deres mindgame, og selvfølgelig skulle de ikke udsætte mig for ting, jeg ikke havde sagt ja til på forhånd!

Men pirrende var det, og da min mand kort til efter tog mig hårdt bagfra på en af sofaerne, mens de andre kiggede på, kom jeg lynhurtig.