Om pigesex

Dette er heller ikke en decideret sexnovelle, mere nogle erfaringer og tanker jeg har om pigesex.

Først og fremmest er jeg en stor modstander af at sætte alting i bås – heteroseksuel, homoseksuel, biseksuel og hvad ved jeg… Jeg er nysgerrig, eksperimenterende og nyder sex – både med mænd og kvinder.

Jeg synes faktisk, det er fantastisk at røre ved en anden kvindes bløde hud, mærke hendes former, lege med hendes bryst – der kan jeg virkelig godt forstå, hvad mændene tænder på! Piger er bare lækre at røre ved…

Pigesex
Pigesex

Og der er også noget meget ophidsende ved at kysse med en pige. Og sjovt nok kan mændene også lide at kigge på – min mænd er da op til flere gange kommet i ansigterne på mig og en anden pige, når vi kyssede 🙂

Og der er endnu én ting, som de fleste piger bare intuitiv er rigtig, rigtig god til – og det er at slikke fisse! Det er jo nok, fordi vi VED, hvordan det føles og hvordan vi selv helst vil have det…

Og mange piger er rent faktisk meget interesseret i at have sex med en anden pige – de fleste har i hvert fald enten prøvet det eller en fantasi om at prøve det.

Mange piger er rigtig nervøse, og hvis det er mig, de vil være sammen med, så plejer jeg at starte med at massere dem, mens mændene kigger på, og så tager vi den stille og rolig derfra. Nogle bliver så helt vildt tændte og “kaster” sig næsten over mig, andre er mere forsigtige, og engang var der en pige, som direkte sagde: “Hvis jeg skal tage styringen her, så kommer der ikke til at ske noget. Jeg synes, du skal bare starte legen, og jeg skal nok sige fra, når det bliver for meget for mig!”.

Jeg har været sammen med en del kvinder, og jeg kan rigtig godt lide det. Men når det så er sagt, er jeg faktisk også rigtig rigtig glad for en ordentlig omgang pik efter en runde pigelege….

Leave a Reply

Your email address will not be published.