Orgasme-kontrol

Vi mødte engang et par, som var meget glad for rollespil og dominanslege. Manden i forholdet var speciel god til en leg jeg ville kalde “orgasme-kontrol”, hvor manden suverænt bestemmer, om og hvornår kvinden må komme.

Vi havde mødt parret før og snakket rigtig godt med dem, og manden havde åbenbart allerede tidligt besluttet, at han gerne ville lege med mig. Så ved den næste O’s aften havde han aftalt med min mand, at han vil tage sig specielt kærligt af mig…

Denne O’s aften var jeg blevet spændt op på en slags gynækologstol, som efter mandenes lyster kunne drejes, således, at mit hoved lige var på højde med deres pikke og jeg bekvemt for dem kunne sutte på dem, eller, hvis man drejede stolen lige i den anden retning, lå jeg med blottet fisse til fri afbenyttelse…

Manden fra rollespilsparret fandt mig nogenlunde hurtig – dog efter jeg allerede havde givet to blowjobs. Så overtog han ellers styringen! Han begyndte at lege med min fisse, blidt, men fordrende. Jeg stønnede, og bevægede mig lige akkurat så meget jeg kunne – jeg var jo spændt fast. Straks begyndte han at kommentere :”Den lille luder er jo allerede rigtig våd…”. Jeg er faktisk ikke så meget vant til nedladende dirty-talk, men her passede det faktisk godt ind. Han havde store hænder, men hans fingre cirklede blid omkring min klitoris, og jeg kunne ikke lade være med at stønne. “Ja, det kan den lille luder lide!” fnøs manden.  Så stak han langsom sin ene finger i min  – nu virkelig våde – fisse. Han stak også en anden finger op og begyndte at køre sine fingre ind og ud af min fisse. Da hans tommefinger begyndte at cirkle på min klitoris, stønnede jeg endnu højere…

Det skal måske også lige siges, at jeg er en kvinde som kan komme hurtig, hvis man “trykker på de rigtige knapper” – og det gjorde denne fyr så afgjort! Men pludselig stoppede han. Han sagde: “Du må ikke komme før jeg siger det. Og hvis du gerne vil have, at jeg overhovedet leger videre med dig, så skal du råbe helt vildt højt nu: ‘Jeg er en lille møgfisse og en møgluder!'”. Jeg var helt forbavset over denne drejning og sagde ingenting. Manden, hvis fingre stadigvæk var inde i mig og hvis tommefinger stadigvæk trykkede på min klit, rykkede kort med hånden og sagde i kommandotone: “Må jeg så høre!” Jeg mumlede “Jeg er en lille møgfisse og en møgluder…”. “Højere!” fik jeg besked på. “JEG ER EN LILLE MØGFISSE OG EN MØGLUDER!” råbte jeg så – meget grænseoverskridende, taget i betragtning, at der mindst var ti mennesker i nærheden… Så begyndte manden igen at lege med min fisse. Jeg var tæt på at komme, vred mig i stolen og prøvede at strutte min krop imod ham. så stoppede han igen.

Meget, meget stille og nedladende sagde han: “Ja, du er en lille møgfisse og en møgluder, og jeg skal nok lære dig, hvem der bestemmer her. Jeg leger nu videre med dig, og jeg ved, du er tæt på at komme, men du må først komme, når jeg har talt til ti… Er du med?” Jeg nikkede.

Hotmama - min fisse
Hotmama – fisse

Han stak tre fingre op i min våde fisse. Da han trak dem ud, stak han dem i munden på mig og sagde: “Smag dig selv!”. Så legede han med mine bryster. Vorterne var allerede meget stive, og jeg fik kuldegysninger under hans berøringer.  Så strøg hans hænder blidt over min krop. Han begyndte at lege med min klitoris igen. Jeg var ved at gå fra forstanden…. Så stak han sine fingre op i mig igen og legede igen både med min klit og min fisse. “En….to…tre…” talte han langsomt, og ved hvert talt borede han fingrene ind i min våde fisse. “…fire…fem…seks…”. Jeg var absolut sikker på, at jeg aldrig ville holde til ti… Han talte videre, min krop dirrede, han sagde “Ni…”, hele min krop var anspændt i forventning om, at jeg nu endelig kunne give slip på den orgasme, som han havde bygget op i mig…

Pludselig holdt han op med at lege med min klit, trak sine fingre ud af mig og sagde med et sadistisk smil: “Næææ – jeg tror, vi starter forfra!” Jeg var tæt på at græde.

Han gav mig et par minutters pause, i hvilke jeg kun tænkte “Tænk på noget ikke seksuelt, tænk på noget ikke seksuelt! (det lykkedes :-)). Men så stillede han sig ved siden af mit ansigt, tog hånden i lommen på sin smokingjakke og sagde “Se, hvad jeg lige fandt til dig!”. Så trak han en lillebitte æggevibrator frem, som han tændte og langsomt holdt på min klitoris…Jeg stønnede. Stille og roligt begyndte han igen at køre sine fingre ind og ud af min våde fisse, mens han talte “En…to…tre…”. Denne gang var det endnu sværere for mig at holde orgasmen tilbage, det kunne han også mærke. Så efter “fem” stoppede han lige, fjernede ægget, og inden jeg forstod, hvad der skete, slå han mig med sin flade hånd på min klit, tre-fire gange i træk. Det hjalp faktisk at holde orgasmen tilbage, til gengæld begyndte han så med et sadistisk smil at starte forfra med at tælle til ti…Han proppede ægget i min fisse, skubbede efter med sine fingre, legede med min klit, og denne gang talte han lidt hurtigere…

Da han kom til “ti”, sagde han “NU må du komme!” – og jeg kom i en kæmpestor orgasme, som nærmest sendte chokbølger gennem min fastspændte krop.

Min mand var i mellemtiden også kommet og havde overværet den sidste del af seancen. Nu spændte de mig begge to løs, hjalp mig op af stolen, og jeg vaklede fortumlet i bad…

 

2 thoughts on “Orgasme-kontrol”

Leave a Reply

Your email address will not be published.