O’s aften – vi kunne have haft det så hyggeligt…

O's outfit
O’s outfit

Vi er til O’s aften. Min “herre” går foran mig. Jeg kigger på gulvet og følger efter. Vi kommer til et rum med et plysbetrukket bord. En kvinde står ved bordet. Hun er nøgen, bortset fra hendes højhælede sko. Hendes mave og bryster ligger på bordet, hendes hænder holder om bordets siderne. Hendes røv stritter i luften. Bagved hende står spillets “mester”. (Som også præsenterer kvinderne ved spillets start…) Han har en hvid Navy-uniform på, med tilhørende Navy-kasket og hvide laksko. Hans hvide ridepisk ligger på gulvet. Ved siden af bordet står der en sofa til tilskuer. Kvindens herre sidder på sofaen. Min mand giver mig tegn til at sætte mig ved siden af manden og sætter sig også. Jeg sidder mellem de to mænd og ser på scenen mellem kvinden på bordet og spillets mester.

Mesteren begynder at lege med kvindens fisse. Hun stønner og flytter røven og fissen længere imod ham. Han trækker hånden til sig og siger med ironisk stemme: “Er det et ynkeligt forsøg på at bestemme, hvor dybt jeg stikker mine fingre op i dig?” Kvinden svarer ikke, men stønner lidt. KLASK! Det første smæk med den flade hånd overrasker hende. Mesteren stryger hånden blidt over hendes balde og KLASK smækker hende med den flade hånd på den anden balde. Hun farer sammen. Nu begynder han langsomt at kærtegne-smække-kærtegne kvindens røv, uden at hun helt ved, hvornår eller hvor det næste smæk vil ramme hende. Hun er ophidset og prøver igen at strutte med røven og fissen imod mesteren. Så kigger mesteren på kvindens “herre”, som nikker, og så smækker han hende lidt hårdere. Man kan se, at hendes balder bliver røde, imens hun stønner. Så siger mesteren: “Vi kunne have haft det så hyggeligt, og bare have kneppet … Men næ-nej, altid skal man straffe, straffe, straffe…”. Hvert ord understreges af et smæk i røven. Jeg kan se, kvinden er tæt på at komme. Hun stønner, vrider sig og hun gnider sine bryster på plysunderlaget, mens mesteren både smækker hende og leger med hendes fisse.

Pludselig kan jeg fornemme en bevægelse bagved mig. Kvindens mand peger på mig og kigger på min mand, som nikker. Manden siger: “Rejs dig og tag tøjet af!”. Jeg gør som han siger, rejser mig og fjerner nederdelen og corsagen. Da jeg vil fjerne de selvsiddende strømper og de højhælede sko, siger manden, at dem kan jeg beholde på. Jeg kan stadigvæk høre kvinden og spillets mester, men nu står jeg med ryggen til dem, og da jeg vender hovedet for at kigge på dem, griber manden fat i mit håndled og trækker mig ned på knæ foran ham. Han åbner sine bukser og pakker sin stive pik ud. “Sut så!” siger han og presser mit hovedet på hans stive pik. Hans pik er ikke særlig lang, men til gengæld ret tyk, og han har cockring på. Jeg kæmper lidt med at få den fyldige pik i min mund, men så tager han bare min nakke og presser mit hovedet ned, indtil hans pik er helt ind  i min mund. Jeg begynder at sutte, han slipper min nakke og nyder igen synet af sin kone, mens jeg sutter hans pik. Jeg sutter og slikker på hans pik, og han stønner. Jeg kan mærke, han er ved at komme, men så griber han pludselig fat i mit hår, kigger ned på mig og siger: “Ikke så hurtig! Langsom!”. Han holder fast i mit hår og “viser” mig, hvilket tempo han ønsker. Så henvender han sig til min mand, som har nydt scenen og siger “Hun sutter godt, men hun skal lære at gøre det langsommere!”. Min mand giver ham ret og de næste par minutter kigger de på mig, mens jeg prøver at sutte mandens pik  i det tempo hans ønsker. Til sidst holder han mig fast i håret igen og knepper min mund, mens jeg ikke kan røre hovedet. Han laver en kort pause, trækker mit håndled med mit “menukort” til sig og nikker. Så trækker han pikken ud af munden på mig og giver mig tegn til at lege med pikken i stedet. Han stønner, da han kigger ned på mig, som sidder foran ham, kigger op på ham og spiller hans pik. Til sidste kan han ikke holde det ud længere og kommer over mine bryster. Hans sæd drypper ned på min mave. (På mit kort står der nemlig, at man ikke må komme i munden på mig – det bryder jeg mig ikke så meget om, det er meget intimt for mig…)

Så tager min mand fat i mig og presser mit hovedet ned til hans stive pik. Hans pik er meget større, men også her får jeg en hånd i nakken, som “hjælper” mig at få pikken dybt ned i halsen. Manden har i mellemtiden vinket sin kone til sig. Hun lægger sig ved siden af mig på knæ, og nu sutter og slikker vi begge to på min mands pik. Min mand sidder stadigvæk på sofaen og har kun lige åbnet bukserne, så vi kan komme til hans pik og de glatbarberede boller. Min mand kigger ned på os og nyder synet.

Efter et stykke tid tager min mand fat i den anden kvinde, stiller hende foran sofaen og begynder at tage hende hård bagfra. Hun falder forover på sofaen, men min mand tager fat på hendes hofter og retter hende op igen. Han giver mig tegn at komme tættere på, og mens han knepper kvinden, stikker han sine fingre dybt op i mig. Jeg er allerede ret våd af hele situationen, så der skal ikke meget til, at jeg også stønner. Men så er kvinden ved at komme, min mand trækker fingrene, som er smurt ind i mine safter ud af min fisse og koncentrer sig om hende. Men inden jeg kan nå at blive skuffet, kan jeg mærke, en hånd ved min fisse. Det er kvindens mand, som jeg står med ryggen til. Han vender mig rundt, så jeg nu står med ansigtet imod ham og begynder at stikke sin hånd op i mig, undtagen tommefingeren, som han bruger til at massere min klitoris med. Langsom kører han hånden ind og ud, mens han samtidig kører tommefingeren over min klitoris, igen og igen. Hårdt og blidt, langsomt og hurtigt, Jeg lukker øjnene og mærker ikke andet end hans hånd, hans finger, min våde fisse og min klitoris. Ind og ud cirkler på klitten, fast og bestemt…Jeg stønner og min krop svajer næsten på de høje hæle, men jeg bliver stående. Efter få minutter kan jeg mærke orgasmen, som får min krop til at ryste. Den skyller ind over mig som en bølge, og jeg skriger lidt og synker ned på knæ. I baggrunden kan jeg høre min mand komme i den anden kvinde.

Bagefter beordrer min mand mig til at tage et bad og hjælper mig igen i corsagen. Så nikker han til den anden mand, og vi forlader rummet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.