O’s aftener

En ting jeg rigtig godt kan lide ved swingerlivet er swingerfester. Det kan være private fester eller mere professionel organiserede temafester, det kan f.eks. være blind dinner, casino-aftener eller O’s aften. (Skulle der opstår interesse, skriv en kommentar, så kan det være, jeg fortæller næste gang om en af disse fester ;-)). Men her vil jeg kort fortælle noget om O’s aften (igen: jeg skriver gerne mere, hvis der er interesse…).

Introduktion (kan springes over :-))

Bogen "O's historie" af Pauline Réage
Bogen “O’s historie” af Pauline Réage

Indledningsvis skal jeg sige, at O’s aftener er inspireret af bogen “O’s historie” af Pauline Réage. (Bogen er stadigvæk i handlen på dansk – hvis man vil sætte sig ind i det). Bogen handler kort fortalt om en kvinde, hvis elsker gør hende til sexslave og anbringer hende på et slot, hvor hun skal stå seksuel til rådighed for en masse fremmede mænd. Selve romanen handler en del om S/M, men de fester som min mand og jeg har deltaget i har i højere grad handlet om rollespillet mellem en kvinde (“O”) og hendes “herre”.

Skeamet – hvad må man(d) gøre ved en O?

Når man tilmelder sig O’s aften, skal man på forhånd tage stilling til, hvad mændene må gøre med kvinden og hvor grænserne er. Hertil får man tilsendt en skema, som er opdelt i en blå og en gul sektion. Den blå side af skemaet er til S/M tilbøjeligheder, her skal man udfylde på en skala fra 1-5 (1 som meget blid, 5 som hardcore), om denne O må piskes med pisk, padle, smækkes med hånden og andre ting. Mange udfylder med 0 eller 1… Den gule side er til at afkrydse på den “almindelige” sexside – her skal man sætte kryds, om denne O f.eks. give oralsex, have sex med andre kvinder, analsex, almindelig samleje, bruges af flere herrer samtidig, dirty talk m.fl. Her kan man også skrive, hvis man har specielle ønsker (f.eks. fisting).. Skemaet udfyldes hjemmefra og sendes til arrangørerne. Reglerne på skemaet skal ALTID overholdes.

Dresscode

Herrerne har jakkesæt, smoking eller gallatøj på. For kvinderne gælder, at brysterne skal være frie (jeg bruger en såkaldt “underbryst-corsage”, som løfter dem også lidt op :-). Kvinderne må ikke have trusser på og deres nederdele skal kunne bindes/løftes til side, således, at man hurtig kan se/har adgang til den bare røv/fisse. Jeg har købt mig en åben nederdel i en sexbutik, men der findes også specielle “O-kjoler”, som koster en formue og har meget store nederdele…

Rollerne

Kvinden i rollen som “O” må ikke tale under hele spillet, hun må ikke kigge mændene i øjnene og altid lystre sin herre. Hvis hendes herre stiller hende til rådighed for en anden herre, så skal hun adlyde denne herre.

Spillet starter

Når man ankommer til O’s aften (for det meste foregår disse aftener på gamle herregårde eller slotte, der er tændt op med levende lys og sat stille, klassisk musik på – stemningen er lidt “gyser-agtigt”), hilser aftenens vært på parret. Kvinden får et gult gummibånd på håndleddet, hvis hun er til “almindelig” sex og et blåt hvis hun er til S/M – så kan herrerne hurtigere se, hvad de må/ikke må med kvinden. Selvom jeg personligt ikke er så meget til S/M, får jeg altid et blåt og et gult bånd, da lidt smæk også kan være frækt… :-). Bagefter bliver kvinderne sendt til et “kvinderum”, herrerne plejer at samles i baren.

Typisk O-outfit
Typisk O-outfit

Så bliver kvinderne (tit tre ad gangen, det kommer an på antallet af deltagende par) præsenteret. De skal kigge på gulvet, gå en tur, have nederdele drapperet på en måde, at man både kan se røv og fissen, og værten kommenterer kvinderne. Til sidst skal de blive stående et sted, og deres herrer fastgør det laminerede skema (som jo er sendt på forhånd) et sted på kvinden. Bagefter føres kvinderne ud af rummet igen og sættes/anbringes forskellige steder i huset, tit med spredte ben, liggende etc.

Når alle kvinder er præsenteret, går herrerne rundt med små lommelygterne og læser de laminerede kort og “vælger” en kvinde, de vil være sammen med. På et signal begynder spillet og herrerne tager de kvinder, de ønsker.

Mine oplevelser som O

Nu er rammerne “på plads”, og jeg vil gerne fortælle nogle episoder, jeg har haft i rollen som “O”. Skulle nogen kunne lide, hvad de læser, skriv gerne en kommentar, så kan det være jeg fortæller mere 🙂

O’s aften – “Slikker hun”?

Min mand og jeg går rundt gennem værelserne.  Han går forrest, jeg følger efter. Jeg kigger på gulvet, men jeg kan stadigvæk høre og se de mange par, som har sex rundt omkring. Vi kommer forbi en rundt stol, hvor en yngre fyr med meget intense øjne (han har før leget med min fisse og fået mig til at komme, mens han befalede mig at kigge ham i øjnene, lige meget hvad der skete) har spændt sin meget slanke kæreste fast. Hendes ben er spredte. Fyren kigger på min mand og så på mig. Han laver et hovedkast mod mig, henvender sig til min mand og spørger “Slikker hun?” Min mand bekræfter. Så tager fyren mit hoved og presser det på den anden piges fisse med ordene “Slik!”. Jeg begynder at slikke pigen, mens min mand har åbnet sine bukser og stukket sin pik i munden på pigen, som sutter hans pik, der er langt nede i halsen på hende (og min mands pik er stor skal jeg hilse og sige…).

Fyren giver slip på min nakke, og hiver min nederdel til side. Han stikker to fingre op i min fisse, og kan mærke, at jeg er meget våd. Han leger med min fisse, og han er virkelig god til det. (Som sagt, har han også leget med mig tidligere denne aften).Jeg er flere gange tæt på at komme, men han kan mærke det og stopper hver gang. Jeg strutter med røven for at komme tættere på hans  fingre, men han trækker dem ud af min fisse, bøjer sig frem og hvisker mig i øret: “Prøver du at kneppe dig selv, din lille luder?”

Han læser kortet på mit håndled, og siger samtidig højt “Husk at slikke hendes fisse, O!” Da han har læst kortet, stikker han en  en finger op i min våde fisse igen. Jeg stønner og kan ikke gøre for, at min krop prøver at bevæge sig hen mod hans finger. Men han trækker den ud hurtig og stikker den i stedet for i mit andet hul. Jeg er ikke forberedt, men hans finger glider bare ind i mit mest snævre hul, og jeg kan ikke lade være med at stønne højt og løfte hovedet. Men han tager med det samme mit hovedet igen og presser det ned i hans piges fisse. Først da jeg slikker videre på hendes klitoris og hun stønner, begynder han at lege videre med mig.

Min mand har stadigvæk sin pik i pigens mund, men nu har han taget fat i hendes baghovedet og presser hendes hoved længere mod hans pik. Jeg kan høre hende næsten kløjes, men han kører videre.

Imens leger fyren med min røv, og jeg ved, at det snart bliver umuligt for mig at holde orgasmen tilbage. Da jeg er tæt på at komme, trækker fyren fingeren ud af mit røvhul, tager en kondom på og begynder at tage mig hårdt bagfra (dog i fissen denne gang).. Hans pik er rimelig stor, og jeg falder næsten i pigens fisse, som jeg jo stadigvæk har gang i. Hun stønner, hun kan tydeligvis også lide det.

Verden forsvinder lidt, jeg er i gang med at slikke fisse, fyren knepper mig, mens min mand mundknepper pigen. Pludselig siger han “Du skal sluge det hele!”, og da pigen nikker svagt, kan jeg høre ham komme stønnende i hendes mund.

Der går ikke lang tid, så kan jeg mærke pigen spjætte under mit ansigt, og jeg kan mærke, at hun også kommer. Jeg løfter hovedet, fyren tager fat i mit hår, og giver mig et par ekstra hårde stød, som får det til at eksplodere i mit indre. Jeg kan mærke, at han også kommer ved de sidste hug. Jeg er lidt svimmel, og dan han trækker sig ud af mig, synker jeg  ned på knæ.

One thought on “O’s aftener”

Leave a Reply

Your email address will not be published.